Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

El Gremi d’Hotels de Barcelona condemna els aldarulls i exigeix “responsabilitat política”

ACN Barcelona.-El Gremi d’Hotels de Barcelona ha condemnat el darrer episodi d’aldarulls a la ciutat i ha reclamat que es posin els recursos “necessaris” per “propiciar” la seva fi immediata. […]

Avatar
Agències 28/02/2021

ACN Barcelona.-El Gremi d’Hotels de Barcelona ha condemnat el darrer episodi d’aldarulls a la ciutat i ha reclamat que es posin els recursos “necessaris” per “propiciar” la seva fi immediata. L’entitat considera que la “passivitat” de les adminitracions competents ha privat als ciutadans i al teixit empresarial del seu dret i de les seves garanties de seguretat, així doncs els ha exigit “responsabilitat política”. “És inadmissible que no mostrin una postura ferma i inequívoca en contra d’aquests fets, permetent que se succeeixin, així com que no manifestin un suport sense fissures vers els cossos de seguretat”, ha reblat.

De fet, el gremi ha mostrat “tot el seu suport i agraïment” al cos de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Barcelona, Bombers i equips de neteja i manteniment de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest sentit, consideren que han vetllat per la seva “inqüestionable” tasca per preservar l’ordre públic i l’intent de retornar a la normalitat els carrers de la ciutat.