Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

El Govern recomana ara no fer trobades de més de 10 persones en tres barris de l’Hospitalet de Llobregat

ACN Barcelona.-La resolució del Govern publicada al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) recomana que les trobades no superin les 10 persones als barris de la Torrassa, La Florida i […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN Barcelona.-La resolució del Govern publicada al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) recomana que les trobades no superin les 10 persones als barris de la Torrassa, La Florida i Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat, després que el jutge hagi rebutjat prohibir-ho. El text, publicat al DOGC aquest migdia, afegeix que en cas que se superin les 10 persones s’hauran d’extremar les mesures de protecció individual i col·lectiva “sota la responsabilitat de les persones que els organitzin i dels titulars dels locals i establiments on es realitzin”. També concreta que no hi poden participar persones amb símptomes de covid-19 o que hagin d’estar aïllades o en quarantena “per qualsevol motiu”.

El text aprovat incorpora la resta de mesures que es van anunciar aquest dimarts, com la recomanació de romandre al domicili, la limitació de la circulació per les vies públiques i sempre respectant les mesures de protecció individual i col·lectiva i la limitació tant com sigui possible dels contactes al grup de convivència habitual.La resolució recull també la suspensió de l’obertura al públic d’equipaments culturals, d’espectacles públics, recreatius, esportius i d’oci nocturn, la limitació de l’aforament dels establiments d’hoteleria i restauració a la meitat de l’autoritzat i el compliment de la distància de seguretat a les terrasses. Tot i això, s’estableix l’ús preferent del servei a domicili. Com en el cas del Segrià, el termini de durada de les mesures per aturar el contagi després del rebrot detectat és de 15 dies i es concreta que s’emetran informes periòdics dels efectes de les mateixes.