Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

El Govern portarà una bateria de mesures a la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic

ACN Barcelona.-El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha traslladat als representants sindicals que portarà a la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic una bateria de […]

Avatar
Agències 17/06/2019

ACN Barcelona.-El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha traslladat als representants sindicals que portarà a la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic una bateria de mesures socials, laborals, de conciliació i de flexibilitat que l’executiu considera “prioritàries”. Puigneró ha començat una ronda de contactes amb els sindicats de la mesa després de les eleccions sindicals. Concretament, avui dilluns s’ha trobat amb representants de la UGT i de CCOO i al llarg de la setmana té previst trobar-se també amb membres de la IAC. Després de l’acord del retorn de les pagues extres del 2013 i 2014, el conseller Puigneró vol posar sobre la taula noves mesures.

Segons un comunicat del departament, a banda dels reptes de drets socials dels treballadors públics, el conseller també ha compartit les línies de treball que el Govern té en marxa pel per aconseguir una “administració del segle XXI cada vegada més flexible, digital i adaptada a les necessitats de la ciutadania, amb serveis proactius i personalitzats” que es recollirà properament en el decret d’Administració Digital. En aquest sentit, segons el Govern, s’ha abordat el projecte de Teletreball i coworking i noves formes de treball que l’executiu està enllestint i que preveu poder desplegar coincidint amb el trasllat d’alguns departaments al nou Districte Administratiu. Al marge d’aquestes mesures, la voluntat del Govern és continuar treballant en la negociació de totes aquelles altres mesures que millorin les condicions laborals dels empleats i alhora millorin les condicions en la prestació dels serveis públics a la ciutadania. Puigneró es trobarà també aquesta setmana amb representants de Intersindical-CSC i del CSIF, malgrat que aquestes forces sindicals no va obtenir representació a la Mesa General, encara que si als àmbits sectorials.