Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El govern espanyol amplia fins al 31 de desembre de 2022 el termini de concessió d’ajudes del pla estatal d’habitatge

ACN Madrid.-El govern espanyol ha aprovat ampliar fins al 31 de desembre de 2022 el termini de concessió d’ajudes del pla estatal d’habitatge que, per tant, tindrà una vigència d’un […]

Avatar
Agències 09/12/2020

ACN Madrid.-El govern espanyol ha aprovat ampliar fins al 31 de desembre de 2022 el termini de concessió d’ajudes del pla estatal d’habitatge que, per tant, tindrà una vigència d’un any més del que estava previst (2018-2021). El decret, iniciativa del Ministeri de Transports, “millora” el pla i també implica la pròrroga fins a la mateixa data del termini d’execució de les actuacions de les administracions de foment del parc públic d’habitatge de lloguer i de foment de la regeneració i renovació urbanes, segons ha explicat en roda de premsa després del Consell de Ministres la portaveu de l’executiu, María Jesús Montero. A més, a partir d’ara tampoc serà necessari subscriure un acord a la Comissió Bilateral per accedir al finançament d’aquest programa.

Montero ha destacat que amb aquest decret l’executiu pretén “millorar, agilitzar i donar una cobertura més gran” al pla. Una altra mesura inclosa al decret és l’especificació que el programa d’ajudes als joves en tots els municipis, també els nuclis de població de menys de 5.000 habitants.