Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El Govern compareixerà dimecres a la Diputació Permanent del Parlament per informar sobre la covid-19

ACN Barcelona.-El Govern compareixerà dimecres vinent, a partir de les deu del matí, a la Diputació Permanent del Parlament per informar sobre les darreres mesures per contenir la covid-19. La […]

Avatar
Agències 08/01/2021

ACN Barcelona.-El Govern compareixerà dimecres vinent, a partir de les deu del matí, a la Diputació Permanent del Parlament per informar sobre les darreres mesures per contenir la covid-19. La compareixença, demanada per l’executiu en funcions, anirà a càrrec del vicepresident del Govern en funcions de president, Pere Aragonès, i la consellera de Presidència, Meritxell Budó. D’altra banda, es votaran lla validació de cinc decrets llei.

Els portaveus han acordat que la Diputació Permanent, que se sol reunir a la sala de grups, es reuneixi aquest cop al Saló de Sessions, en aplicació de les mesures de contenció del brot de la pandèmia.Durant la sessió també es farà el debat i la votació de quatre sol·licituds de compareixença: tres, presentades per Cs, demanen la compareixença del vicepresident del Govern, de la consellera de Salut i del conseller d’Interior perquè informin sobre les restriccions aplicades a la Cerdanya i al Ripollès per la situació de la pandèmia; la quarta, presentada per la CUP, demana la compareixença de la consellera de Salut perquè informi sobre el contracte subscrit el maig de 2020 amb l’empresa Ferroser Servicios Auxiliares per al seguiment dels contactes de casos de Covid-19 i sobre les prioritats sanitàries per a l’inici d’any.