Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El Govern allarga el termini per utilitzar els permisos per la mort d’un familiar o matrimoni per als empleats públics

ACN Barcelona.-Els permisos per la mort d’un familiar i el permís per matrimoni o inici de convivència que hagin tingut lloc durant el període de confinament es podran utilitzar fins […]

Avatar
Agències 13/10/2020

ACN Barcelona.-Els permisos per la mort d’un familiar i el permís per matrimoni o inici de convivència que hagin tingut lloc durant el període de confinament es podran utilitzar fins a finals d’any. És l’acord que ha ratificat el Govern per als treballadors públics que no van poder fer aquests dies en el seu moment. El permís és d’un dia si la mort ha estat en la mateixa localitat del lloc de treball o de dos dies si va ser en una localitat diferent. Pel que fa al permís per matrimoni o inici de convivència, en el cas de les unions estables de parella, el termini d’un any per poder-lo gaudir es deixa de comptar a partir del moment de la declaració de l’estat d’alarma i es reprèn quan finalitza.

Si el període per gaudir el permís va acabar durant aquell període, el termini s’ampliarà en un temps equivalent a la duració de l’estat d’alarma. Aquest permís té una durada de quinze dies naturals consecutius.