Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

El Festival Nits de Cinema Oriental de Vic projectarà 31 films en quatre dies

ACN Vic.-La 17a edició del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic projectarà 31 pel·lícules produïdes a la Xina, Japó, Hong Kong, Tailàndia, Taiwan, Corea del Sud, l’Índia i Nepal. […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN Vic.-La 17a edició del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic projectarà 31 pel·lícules produïdes a la Xina, Japó, Hong Kong, Tailàndia, Taiwan, Corea del Sud, l’Índia i Nepal. S’hi podrà trobar des de superproduccions fins a cinema d’autor, passant per les sessions infantils. Com ja és habitual, cada vespre hi haurà les nits temàtiques a la Bassa dels Hermanos que inclouen sopars, espectacles i pel·lícules. La prioritat del certamen, que va del 23 de juliol fins al 26, és complir amb les mesures de seguretat davant la propagació de la covid-19. Per tal d’evitar aglomeracions i garantir la distància mínima, aquest any només s’utilitzarà la sala gran del Cinema Vigatà i s’ocuparà un màxim de 300 localitats de les 555 disponibles.

Pel que fa a la Bassa dels Hermanos, l’aforament està limitat a un total de 500 persones, mentre que en edicions anteriors ha arribat a acollir un flux que va de 800 a 1.200 espectadors. Les Nits a la Bassa tindran una única porta d’accés – per la Plaça Andreu Colomer Munmany- i una porta de sortida – pel passatge al Carrer Verdaguer-, de manera que es pugui controlar perfectament l’aforament. El festival estrena enguany la compra en línia al web cinemaoriental.com. També s’hi podran reservar les entrades per accedir a la Bassa al mateix web i serà indispensable comprar-hi els sopars temàtics, ja que no es vendran directament a la zona de càtering. Per assistir a les activitats i projecció de pel·lícules caldrà dur mascareta, mantenir la distància i utilitzar gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de cada espai.