Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El Festival de Llegendes de Catalunya tanca amb un 92% d’ocupació una edició allargada durant tot el juliol

ACN Barcelona.-L’11è Festival de Llegendes de Catalunya ha tancat una edició reinventada per la crisi sanitària amb un 92% d’ocupació i amb “satisfacció” per les mesures de seguretat adoptades. La […]

Avatar
Agències 28/07/2020

ACN Barcelona.-L’11è Festival de Llegendes de Catalunya ha tancat una edició reinventada per la crisi sanitària amb un 92% d’ocupació i amb “satisfacció” per les mesures de seguretat adoptades. La venda anticipada, les mesures d’higiene i distanciament, els aforament reduïts i l’allargament al llarg del juliol, han estat, segons l’organització, “claus pel bon desenvolupament” del festival. En un comunicat aquest dimarts, la cita de Sant Martí de Tous ha reivindicat que “#laculturaéssegura”, complint amb tots els protocols per la covid-19. Els actes més participats han estat ‘l’Apagada: Tous és misteri’ i el circuit de llegendes al castell, una novetat d’aquest any, que ha permès veure fins a deu espectacles en dos recorreguts diferents.

La companyia Teatre Nu, que aquesta edició ha estat al capdavant de la direcció del certamen, agraeix la “il·lusió, tenacitat, esforç i voluntat d’artistes, administracions, voluntaris, patrocinadors i públic per demostrar plegats que la cultura és segura i imprescindible”.El festival va celebrar el plat fort el cap de setmana del 3 al 5 de juliol amb una quinzena d’espectacles de tots els gèneres i més d’una vintena de representacions, però ha continuat durant quatre jornades més, el 15, 22, 18 i el 25 de juliol, amb espectacles familiars i concerts.Els tres dies de festival es va arribar al 95% d’ocupació, i durant totes les activitats del mes de juliol ha estat del 92%.