Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

El Departament d’Empresa i Treball aprova el calendari de festes laborals per a l’any 2022

ACN Barcelona.-El Departament d’Empresa i Treball ha aprovat aquest dimecres el calendari de festes laborals per al 2022. Durant el pròxim any, el calendari permetrà fins a sis caps de […]

Agències 23/06/2021

ACN Barcelona.-El Departament d’Empresa i Treball ha aprovat aquest dimecres el calendari de festes laborals per al 2022. Durant el pròxim any, el calendari permetrà fins a sis caps de setmana de tres dies i un macropont a principi de desembre. En concret, el dia de 6 de desembre –dia de la Constitució- cau en dimarts, mentre que el 8 de desembre –festa de La Immaculada- cau en dijous. Les úniques dates que no apareixen al calendari són el dia del Treballador -1 de maig- i Nadal -25 de desembre-, ja que l’any 2022 cauen en diumenge. A banda de les dates indicades, els ajuntaments podran afegir dues jornades de festes locals retribuïdes i no recuperables.

La llista de festius per al 2022 queda distribuïda de la següent manera:- 1 de gener: Cap d’Any, cau en dissabte.- 6 de gener: Reis, cau en dijous.- 15 d’abril: Divendres Sant, cau en divendres.- 18 d’abril: Pasqua Florida (Dia de la Mona), cau en dilluns.- 6 de juny: Dilluns de Pasqua Granada (segona Pasqua), cau en dilluns.- 24 de juny: Sant Joan, cau en divendres.- 15 d’agost: Festa de l’Assumpció, cau en dilluns.- 12 d’octubre: Festa Nacional a l’Estat, cau en dimecres.- 1 de novembre: Tots Sants, cau en dimarts.- 6 de desembre: Dia de la Constitució, cau en dimarts.- 8 de desembre: Dia de la Immaculada Concepció, cau en dijous.- 26 de desembre: Sant Esteve, cau en dilluns.