Dimarts, 19 d'octubre de 2021 - Edició 1181
La República

El delegat del Govern a Tunísia fa el primer viatge oficial al Marroc

ACN Barcelona.-El delegat del Govern a Tunísia, Ahmed Benallal, ha fet el seu primer viatge oficial al Marroc, un país que ha assegurat que és “l’opció de futur per Catalunya […]

Avatar
Agències 14/10/2021

ACN Barcelona.-El delegat del Govern a Tunísia, Ahmed Benallal, ha fet el seu primer viatge oficial al Marroc, un país que ha assegurat que és “l’opció de futur per Catalunya a l’Àfrica”. Durant la visita, Benallal es reunirà amb representants de l’Ajuntament de Rabat, l’arquebisbe de la capital marroquina, Cristóbal López Romero, i amb autoritats del Consell de l’Oriental i l’Ajuntament de Berkane. El delegat també es trobarà amb el president de l’Associació Beni Znassen per a la Cultura, el Desenvolupament i la Solidaritat (ABCDS), Hicham Baraka, i Junta de l’Associació Marroquina dels Drets Humans (AMDH), amb els quals es parlarà de la necessitat de llibertat d’expressió al país.

A més, Benallal també es reunirà amb membres dels Consells Regionals de Rabat-Salé-Kenitra i de Tànger-Tetuan-Alhucemas. En l’àmbit de l’educació superior, es trobarà amb Mustapha El Ghachi, president de la Universitat Mohamed V de Rabat, i amb Yassine Zaghloul, president de la Universitat Mohamed I Oujda, entre d’altres. El delegat també té prevista una trobada amb l’Association Rencontre Méditerranéenne pour l’Immigration et le Développement (ARMID)–Tànger i l’Organització Marroquina pels Drets Humans (OMDH), entre d’altres.