Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El cos de la professora morta a l’accident a Costa d’Ivori arribarà dimecres al migdia a l’Estat

ACN Barcelona.-El cadàver de Teresa Cardona, la subdirectora del Col·legi Major Bonaigua i també professora de l’escola Canigó de Barcelona morta en l’accident a Costa d’Ivori, serà repatriat aquest dimarts […]

Avatar
Agències 25/06/2019

ACN Barcelona.-El cadàver de Teresa Cardona, la subdirectora del Col·legi Major Bonaigua i també professora de l’escola Canigó de Barcelona morta en l’accident a Costa d’Ivori, serà repatriat aquest dimarts a la nit i es preveu que arribi a l’Estat dimecres al migdia. Això és el que ha assegurat la portaveu del Col·legi Major Bonaigua, Concepció Patxot, que també ha anunciat que faran un funeral a Cardona, malgrat que encara estan acabant de determinar on serà. Pel que fa al grup de 24 alumnes i tres adults que han aterrat aquest dimarts a Barcelona, Patxot ha assegurat que les joves es troben “serenes” i que hi havia un dispositiu especial a l’aeroport perquè es poguessin trobar de forma privada amb els seus familiars. Sobre les tres ferides que encara són a Costa d’Ivori, Patxot ha dit que es preveu que rebin l’alta i puguin viatjar aquesta setmana.

Malgrat no voler especificar quin tipus de ferides pateixen les tres joves que encara són a Costa d’Ivori, la portaveu del Col·legi Major Bonaigua ha afirmat que “sembla que han d’evolucionar bé” i que s’espera que rebin l’alta “aviat”. Dues d’elles podrien rebre l’alta aquest mateix dimarts i l’altra a finals de setmana. A través d’un àudio difós pel Col·legi Major Bonaigua, la directora de l’escola Canigó, Margarita Acín, ha assegurat que les joves estan “tranquil·les” i agraïdes per l’atenció i l’acompanyament que han rebut a Costa d’Ivori.