Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El concurs Maria Canals suspèn dues de les sis sessions de la primera prova a causa de la covid

ACN Barcelona.-El concurs Maria Canals ha suspès dues de les sis sessions de la primera prova a causa de la covid, segons han informat els seus responsables. En concret s’han […]

Avatar
Agències 02/07/2021

ACN Barcelona.-El concurs Maria Canals ha suspès dues de les sis sessions de la primera prova a causa de la covid, segons han informat els seus responsables. En concret s’han anul·lat les que s’havien de fer el 6 i 7 de juliol atesa la “lleugera disminució” del nombre de concursants. En concret, a causa de l’afectació de la covid en la mobilitat internacional, dels 57 joves que havien de prendre-hi part, finalment arriben demà a Barcelona 40. Els concursants són els mateixos que es van seleccionar el 2020, quan la cita es va posposar per la pandèmia. L’any passat hi va haver una inscripció rècord de 240 aspirants, dels quals se’n van seleccionar 84. El lapse d’un any, però, ha complicat l’agenda a alguns dels concursants, que finalment no hi podran ser.

Els responsables del certamen subratllen, en aquest sentit, que aquest any no s’ha obert nova convocatòria per “donar l’oportunitat” a tots els seleccionats el 2020 de ser al Palau de la Música.Tot i la suspensió de les dues proves l’estructura del concurs es manté, amb les quatre primeres que sí es faran, les quatre segones proves previstes per al 8 i el 9 de juliol, les dues sessions de la semifinal el diumenge 11 i la gran final el dimecres 14 de juliol.