Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Col·legi de Treball Social critica que el toc de queda deixa al marge els sensellar i genera més desigualtats

ACN Barcelona.-El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) ha criticat que el toc de queda nocturn imposat novament en part de Catalunya deixa de banda les persones sense […]

Avatar
Agències 22/07/2021

ACN Barcelona.-El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) ha criticat que el toc de queda nocturn imposat novament en part de Catalunya deixa de banda les persones sense llar. Ha afirmat que amb aquesta mesura, la invisibilitat del col·lectiu augmenta al quedar doblement exposades: per no tenir llar on poder-se quedar i perquè s’incrementa la seva sensació d’inseguretat. El TSCAT ha lamentat que amb la tornada a una “falsa” normalitat, un cop superada l’etapa del confinament dur, han anat desapareixent els recursos que es van posar en marxa durant l’esclat de la pandèmia. Davant d’això, ha reclamat atenció continuada, tenir-los en compte a l’hora de fer polítiques i abordar estratègies coordinades entre administracions i entitats.

El Col·legi ha exigit un pacte de país per eradicar aquesta problemàtica social perquè ha assegurat que no serveix “de res” obrir noves places en un alberg ni que aquests tinguin molta gent perquè no hi ha atenció personal.