Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El Cicle Òpera Catalunya estrena a Sabadell ‘Aida’, la quarta producció de la temporada

ACN Barcelona.-El Teatre de la Faràndula de Sabadell acollirà aquest dimecres l’estrena d”Aida’, de Verdi, quarta producció de la temporada del Cicle d’Òpera a Catalunya. La soprano Maite Alberola (Aida) […]

Avatar
Agències 28/04/2021

ACN Barcelona.-El Teatre de la Faràndula de Sabadell acollirà aquest dimecres l’estrena d”Aida’, de Verdi, quarta producció de la temporada del Cicle d’Òpera a Catalunya. La soprano Maite Alberola (Aida) i el tenor Alejandro Roy encapçalen el repartiment d’una obra que girarà després per Manresa, Girona, Vic, Reus, Sant Cugat del Vallès i Granollers entre l’abril i el maig. El director musical és Daniel Gil, i el d’escena, Carles Ortiz. Acompanyen la producció l’Orquestra Simfònica del Vallès i del Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, com és habitual en un cicle que aquest curs se celebra sota el nou paraigua de la Fundació Òpera a Catalunya, nascuda per donar continuïtat als gairebé 40 anys de tasca de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell.

‘Aida’, de G. Verdi, la quarta producció de la temporada 2020 – 2021 del Cicle d’Òpera a Catalunya, s’estrena aquest vespre al Teatre de la Faràndula de Sabadell amb totes les entrades exhaurides per les tres funcions a la capital vallesana. Sabadell. Després girarà per Catalunya.En el paper d’Aida hi haurà la soprano Maite Alberola, i el tenor Alejandro Roy serà Radamès. La mezzosoprano Laura Vila en el paper d’Amneris, el baix canari Jeroboám Tejera com a Ramfis i el baríton Carles Daza serà Amonasro, finalment el jove talent Alejandro Baliañas, sorgit de la pedrera de l’Escola d’Òpera de Sabadell, tanca l’elenc artístic.