Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Echenique: “Quin dia que ha escollit el rei emèrit per confessar que ha defraudat a Hisenda!”

ACN Madrid.-“Quin dia ha escollit el rei emèrit per confessar que ha defraudat a Hisenda!”. Així s’ha expressat aquest diumenge el portaveu de Podem al Congrés, Pablo Echenique, en declaracions […]

Agències 06/12/2020

ACN Madrid.-“Quin dia ha escollit el rei emèrit per confessar que ha defraudat a Hisenda!”. Així s’ha expressat aquest diumenge el portaveu de Podem al Congrés, Pablo Echenique, en declaracions a la cambra baixa amb motiu del Dia de la Constitució. Echenique ha constata que el fet que s’hagi fet públic que Joan Carles ha presentat una declaració per regularitzar la seva situació fiscal suposa una “confessió”. “Està confessant, ho fa perquè l’han enxampat i confessa que ha defraudat a Hisenda”, ha remarcat. El portaveu de Podem també ha aprofitat per remarcar que tant Vox com el PP incompleixen la Constitució, que està “sota setge”. En el primer cas, perquè prefereixen una dictadura, i en el segon, perquè eviten reformar el CGPJ.

A més, segons Echenique, el PP bloqueja la reforma “a totes llums amb l’objectiu d’evitar que es jutgi els seus alts càrrecs, que tenen problemes amb la corrupció”. El portaveu de Podem ha defensat reformar la llei que regula la renovació del consell per “acabar amb aquest bloqueig, protegir el prestigi de la justícia i restaurar el compliment de la Constitució”.