Dimarts, 2 de març de 2021 - Edició 950
La República

Donen per tancat el brot de covid-19 a la residència de Solsona, que ha causat la mort de 28 usuaris

ACN Solsona.-La residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona ha donat per tancat el brot de covid-19 que ha afectat el centre en les darreres quatre setmanes i que ha […]

Avatar
Agències 26/01/2021

ACN Solsona.-La residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona ha donat per tancat el brot de covid-19 que ha afectat el centre en les darreres quatre setmanes i que ha causat la mort d’un total de 28 persones. D’aquesta manera, l’equip d’intervenció ràpida ha decidit donar per eradicat el brot i retornar a la qualificació de residència verda, lliure de covid-19. Aquest avenç coincideix amb el retorn a la normalitat de les activitats rutinàries del centre. També es treballa en la programació del retorn dels residents que van ser traslladats a Igualada, als seus domicilis o la zona sociosanitària del Centre Sanitari del Solsonès. També està previst que els usuaris pugui rebre la vacuna de la covid-19 en els propers dies.

També s’ha acordat dissoldre la comissió de seguiments del brot, on hi havia representants de la fundació gestora, la direcció del centre, l’Ajuntament de Solsona, el Centre Sanitari del Solsonès i el Consell Comarcal. Des de la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés manifesten “l’agraïment sincer per l’ajut que l’ens de salut i les institucions locals han ofert en aquest moment tan difícil que ha travessat la residència i que, finalment, s’ha pogut superar”.