Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Divuit territoris catalans participaran de la Mobile Week Catalunya 2021

ACN Barcelona.-Un total de 18 ciutats, comarques i àmbits territorials de Catalunya participaran a la Mobile Week Catalunya 2021, que té com a objectiu apropar la tecnologia a la ciutadania. […]

Agències 12/11/2020

ACN Barcelona.-Un total de 18 ciutats, comarques i àmbits territorials de Catalunya participaran a la Mobile Week Catalunya 2021, que té com a objectiu apropar la tecnologia a la ciutadania. L’edició de l’any que ve, que es farà entre el maig i el juny, inclouré tres territoris més que aquest 2020, i s’impulsa en col·laboració entre el Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat. La cita se centrarà en la protecció de la privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que demana el mercat i el paper de la tecnologia en crisis. Els diversos territoris, que han presentat un avantprojecte amb un breu plantejament del format, contingut i durada dels actes d’entre 1 i 3 dies que faran, proposaran activiats virtuals i presencials.

En concret, participaran de l’edició del 2021 cinc municipis de la demarcació de Barcelona (Badalona, Mataró, Terrassa, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú), cinc de la Catalunya Central (Vic, Manresa, Igualada, Centelles i Rupit i Pruit), quatre de Girona (Girona, Figueres, Llagostera i Riudellots de la Selva), dos de Lleida (Lleida i Mollerussa) i la Seu d’Urgell, des del Pirineu. A les Terres de l’Ebre hi participarà Ribera d’Ebre. La Mobile Week planteja espais de reflexió i debats amb activitats obertes a tothom per connectar les eines que ofereix la tecnologia digital amb les necessitats socials, culturals, ètiques i humanes. L’any passat, la Mobile Week Catalunya es va celebrar a 15 ciutats amb 164 activitats i més de 5.300 inscrits. A Barcelona, la quarta edició va comptar amb 150 activitats pròpies en 10 districtes de la ciutat, amb la participació de l’Ajuntament i 200 col·laboradors, entre entitats locals, espais d’innovació i centres de recerca.