Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Dilluns es tanca el pavelló de Torres de Segre habilitat per aïllar temporers positius

ACN Lleida.-El proper dilluns es tancarà el pavelló de Torres de Segre coincidint amb el final de la campanya de la fruita. En aquest espai s’hi han allotjat, durant un […]

Avatar
Agències 28/08/2020

ACN Lleida.-El proper dilluns es tancarà el pavelló de Torres de Segre coincidint amb el final de la campanya de la fruita. En aquest espai s’hi han allotjat, durant un mes i mig de funcionament, mig centenar de persones treballadores en la recollida de la fruita i en situació de vulnerabilitat de diferents municipis del Segrià diagnosticades positives en covid-19, asimptomàtiques o lleus. Un centenar de persones positives en coronavirus han passat el confinament als dos recursos adequats durant l’estiu com a allotjament pel Consell Comarcal del Segrià, primer l’hotel Nastasi i després el pavelló de Torres de Segre.

A més de garantir el seu correcte confinament i complir les mesures dictades pel Departament de Salut per evitar la propagació del virus, l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, en coordinació amb el Govern i l’Ajuntament de Torres de Segre, els ha ofert alimentació, servei de dutxes i bugaderia i una àrea d’esbarjo climatitzada. També s’ha fet, per part del equips d’educació social, el seguiment de la situació de cada persona confinada.Les persones ateses en aquest equipament municipal se sumen al mig centenar que es van confinar a l’inici de l’estiu a les instal·lacions de l’Hotel Nastasi de Lleida, mentre va estar habilitat com a hotel social gestionat pel Consell Comarcal.