Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Detinguts a Barcelona tres lladres violents multireincidents que acumulen 86 antecedents per robatoris i furts

ACN Barcelona.-Agents dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Barcelona han detingut durant el cap de setmana tres lladres violents multireincidents que acabaven de cometre un robatori. Els tres […]

Avatar
Agències 07/12/2020

ACN Barcelona.-Agents dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Barcelona han detingut durant el cap de setmana tres lladres violents multireincidents que acabaven de cometre un robatori. Els tres detinguts acumulen 86 antecedents policials, i en un dels casos investigats, l’autor dels fets, amb 62 antecedents policials, es va fer passar per un treballador d’un centre mèdic per sostreure un telèfon mòbil d’un pacient. Els Mossos tenen activat a Barcelona des de juny el Pla Tremall en la lluita contra la multireincidència amb l’objectiu de fer pressió policial sobre els lladres que actuen de manera reiterada a la ciutat i per minimitzar l’impacte delinqüencial que els robatoris violents tenen sobre els veïns de la capital catalana.

En el primer cas, que va tenir lloc al districte de Ciutat Vella la matinada de dissabte, una patrulla va observar in fraganti com dos individus agafaven pel coll a una persona i li donaven una forta empenta per robar-li. En una altra actuació, a les Corts, un home va quedar detingut ahir diumenge després d’intentar robar un telèfon mòbil al pacient d’un hospital fent-se passar per treballador del centre mèdic. Aquest fet va suposar l’inici d’una baralla en una planta de la clínica.