Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Detingut a Cambrils un fugitiu buscat a Lituània per tràfic de drogues

ACN Cambrils.-La policia espanyola ha detingut a Cambrils (Baix Camp) un fugitiu buscat a Lituània per un delicte de tràfic de drogues. Tenia una ordre de cerca i captura europea. […]

Agències 10/06/2021

ACN Cambrils.-La policia espanyola ha detingut a Cambrils (Baix Camp) un fugitiu buscat a Lituània per un delicte de tràfic de drogues. Tenia una ordre de cerca i captura europea. El cas s’investiga des del 2014 quan la policia lituana va advertir que podria estar a Espanya. Les últimes informacions el situaven a la demarcació de Tarragona, però se seguia buscant per altres províncies. Finalment es va localitzar en un establiment de tatuatges de Cambrils on estava treballant amb documentació falsa. Després de parlar amb els propietaris de locals propers, els agents van poder interceptar el pròfug a la terrassa d’un bar prop de la botiga. Quan el van detenir portava un carnet de conduir lituà a nom d’una altra persona.

La policia espanyola va estar seguint el rastre del detingut per llocs tan dispars com l’Agència Estatal de Seguretat Aèria on havia fet de reporter gràfic amb drons, al recinte d’IFEMA de Madrid, on es creu que va participar en la Fira Internacional de Turisme del maig passat, o en diversos centres veterinaris de tot l’Estat.