Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Detenen un home per matar la seva parella a Sant Joan Despí

ACN Sant Joan Despí.-Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home per la mort de la seva parella a Sant Joan Despí (Baix Llobregat). El cos de la dona […]

Avatar
Agències 28/01/2020

ACN Sant Joan Despí.-Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home per la mort de la seva parella a Sant Joan Despí (Baix Llobregat). El cos de la dona s’ha localitzat cap a les 3 hores al seu domicili. Poc després, els investigadors han detingut la seva parella a l’aeroport del Prat quan intentava fugir. És un home de nacionalitat espanyola i 45 anys. La policia catalana s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. No consten antecedents judicials entre la parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Una veïna, però, ha assegurat que un cop va trucar a la Guàrdia Urbana i aquesta s’hi va personar. La víctima, segons ha dit, tenia una filla de 14 anys d’un matrimoni anterior.

(Aquesta notícia actualitza l’anterior amb el mateix titular amb més informació sobre el succés)L’avís va arribar de matinada a través d’una familiar, que va trucar als Mossos perquè no aconseguia contactar amb la víctima.Una veïna ha explicat que escoltava baralles, crits i cops sovint. De fet, ella coneixia una víctima de violència masclista que va morir al setembre, i això la va empènyer a trucar a la Guàrdia Urbana de Sant Joan Despí, segons ha dit, un dels dies que va escoltar crits. La policia local es va personar però la dona no va presentar denúncia, segons la veïna. Ha explicat que la víctima, que es deia Rosa, tenia una filla d’uns 14 anys d’un matrimoni anterior. El detingut vivia amb ella des de feia uns quatre anys.El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat, el número 7, s’ocupa del cas i ha decretat secret d’actuacions després de realitzar l’aixecament de cadàver.