Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Darias remarca que AstraZeneca es reserva a menors de 65 anys amb el “petit matís” de treballadors essencials més grans

ACN Madrid.-La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha remarcat que la vacuna d’AstraZeneca s’utilitzarà per a menors de 65 anys amb el “petit matís” de treballadors essencials en actiu que […]

Avatar
Agències 31/03/2021

ACN Madrid.-La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha remarcat que la vacuna d’AstraZeneca s’utilitzarà per a menors de 65 anys amb el “petit matís” de treballadors essencials en actiu que siguin més grans. És el que han acordat el Ministeri de Sanitat i les autonomies. En roda de premsa aquest dimecres des de Valladolid, Darias ha explicat que ho permeten per evitar que no es deixi fora de la vacunació a personal sanitari, sociosanitari o de col·lectius com les forces de seguretat o docents que no s’hagi jubilat i pugui sobrepassar lleugerament el límit d’edat fixat per al vaccí d’Oxford. La titular de Sanitat ha subratllat que per als majors de 65 anys es destinaran les vacunes de Pfizer, Moderna i Janssen.

D’altra banda, Darias ha anunciat l’arribada de més d’un milió de dosis de la vacuna d’AstraZeneca aquest dijous i ha afirmat que el Ministeri de Sanitat intentarà que divendres les autonomies ja les tinguin perquè cal vacunar “tots els dies de Setmana Santa”.