Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Cs demanarà les compareixences de Sàmper i Vergés a la Diputació Permanent arran de la ‘rave’ a Llinars del Vallès

ACN Barcelona.-Ciutadans demanarà les compareixences del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i la consellera de Salut, Alba Vergés, a la Diputació Permanent del Parlament arran de la ‘rave’ a Llinars del […]

Avatar
Agències 02/01/2021

ACN Barcelona.-Ciutadans demanarà les compareixences del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i la consellera de Salut, Alba Vergés, a la Diputació Permanent del Parlament arran de la ‘rave’ a Llinars del Vallès. “És increïble que el Govern hagi tardat més de 36 hores a reaccionar amb una festa il·legal amb 150 persones que no respecten les mesures sanitàries”, ha criticat el president del grup de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa. El dirigent de Cs ha reconegut que els crida l’atenció que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, no hagi fet cap comentar-hi sobre la ‘rave’ a Llinars del Vallès. “No se sap si fa de ministre o de candidat, alguna cosa hauria d’haver dit”.

Carrizosa ha considerat “increïble” que el Govern hagi tardat més de 36 hores a reaccionar. Contra la “gent normal”, ha lamentat, es reacciona molt ràpidament quan no es compleixen els confinaments sense cap compassió ni espera”. Veu “inexplicable” la “màniga ampla” del Govern i per això demanaran les compareixença de Sàmper a la Diputació Permanent “perquè expliqui les raons perquè s’ha demorat la intervenció dels Mossos d’Esquadra més de 36 hores” i la de la consellera Vergés perquè expliqui “les mesures sanitàries que s’hagin de prendre quan aquestes persones surtin de la festa o siguin detingudes”. Carrizosa acompanyat de la diputada de Cs al Congrés, María Carmen Martínez, i del diputat de Cs al Parlament per Tarragona, Francisco Domínguez, ha visitat les bodegues de Vinícola de Sarral. El president del grup de Ciutadans ha estat increpat durant la seva roda de premsa per algunes persones.