Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Creu Roja Joventut fa una crida per assolir l’objectiu de recollir 70.000 joguines per a infants vulnerables

ACN Barcelona.-A deu dies de tancar la campanya #ElsSeusDretsEnJoc, Creu Roja Joventut ha fet una crida a la col·laboració per aconseguir que assolir l’objectiu de repartir més de 70.000 joguines […]

Avatar
Agències 27/12/2019

ACN Barcelona.-A deu dies de tancar la campanya #ElsSeusDretsEnJoc, Creu Roja Joventut ha fet una crida a la col·laboració per aconseguir que assolir l’objectiu de repartir més de 70.000 joguines entre 25.000 infants en situació de vulnerabilitat. L’entitat ha recordat que els manca el 20% de l’objectiu i que sobretot, calen joguines per a infants d’entre deu i catorze anys, i recomana donar joguines educatives com ara llibres, jocs de taula interactius i material esportiu, i demana evitar joguines bèl·liques i sexistes a favor de les que siguin sostenibles i fomentin el joc cooperatiu. També demana que siguin joguines noves per garantir el dret de qualsevol infant a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

L’ONG ha habilitat més de cinquanta punts de recollida i múltiples activitats per sensibilitzar sobre el drets dels infants al joc. També ha organitzat diverses activitats i iniciatives com ara el concert d’aquest divendres a la sala Luz de Gas de Barcelona al qual s’hi pot accedir amb una joguina nova sense embolicar.