Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Creixell tindrà dos nous habitatges de lloguer social durant quatre anys fruit d’un conveni amb la Sareb

ACN Creixell.-L’Ajuntament de Creixell (Tarragonès) ha signat un conveni de quatre anys amb la promotora Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) per disposar de dos habitatges […]

Agències 22/06/2021

ACN Creixell.-L’Ajuntament de Creixell (Tarragonès) ha signat un conveni de quatre anys amb la promotora Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) per disposar de dos habitatges de lloguer social. Mentre que un dels pisos es destinarà a una família amb risc d’exclusió social, l’altre es reservarà per a l’emergència social. El consistori es farà càrrec d’una part de les despeses d’aquests habitatges. Segons la regidoria d’Igualtat i Serveis Socials, està previst que es destinin 1.200 euros al semestre d’enguany i 2.400 euros els propers tres anys. Per la seva part, la promotora assumirà les assegurances dels habitatges, les quotes de la comunitat de propietaris o les despeses extraordinàries de manteniment.

A partir d’ara, els dos habitatges cedits per la Sareb s’inclouran al programa de mediació per al lloguer social de l’Agència de l’Habitacle del Consell Comarcal del Tarragonès, un projecte que té per objectiu posar en lloguer social habitatges desocupats a un preu assequible.El conveni, aprovat al ple del 18 de juny per l’Ajuntament de Creixell, va rebre el suport de JxC, ERC, PP, FIC i del regidor no adscrit Jaime Serret, mentre que el PSC hi va votar en contra.