Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Cooltra proveirà motos elèctriques als treballadors de Wallbox per fomentar la mobilitat sostenible

ACN Barcelona – La plataforma de mobilitat compartida Cooltra proveirà motos elèctriques als més de 1.000 treballadors de Wallbox a Barcelona, empresa dedicada a les solucions de càrrega de vehicles […]

Agències 27/06/2022

ACN Barcelona – La plataforma de mobilitat compartida Cooltra proveirà motos elèctriques als més de 1.000 treballadors de Wallbox a Barcelona, empresa dedicada a les solucions de càrrega de vehicles elèctrics. Les dues companyies han tancat un acord “pioner” pel qual els empleats de Wallbox podran desplaçar-se amb motos elèctriques de Cooltra entre la seu central de la companyia a la capital catalana, i la fàbrica que aquesta té a la Zona Franca. En un comunicat conjunt, han afirmat que l’objectiu de l’acord anunciat aquest dilluns és “impulsar la transició cap a una mobilitat laboral i personal elèctrica, eficient, econòmica i segura”.

Segons han detallat, la flota de vehicles d’ús exclusiu pels treballadors de Wallbox serà gestionada a través d’una “adaptació específica” de l’actual aplicació mòbil de Cooltra.