Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Concert Studio trasllada el Festival de Pedralbes al Poble Espanyol de Barcelona i el rebateja amb el nom d’Alma

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Concert Studio traslladarà la proposta del Festival Jardins Pedralbes al Poble Espanyol de Barcelona amb un altre nom, Alma. El certamen celebrarà la primera edició aquest estiu i tindrà lloc del 10 al 27 de juliol. Així ho ha anunciat aquest matí la promotora a les xarxes socials amb un vídeo gravat als jardins del Palau de Pedralbes. La programació, que es farà pública aquest dimarts, inclourà artistes nacionals i internacionals en la línia de l’esdeveniment musical que Concert Studio feia fins ara als jardins de Pedralbes. Clipper’s es va adjudicar l’organització del festival musical al Palau de Pedralbes en el concurs públic de la Generalitat. La decisió posava fi a un periple que cuejava des del 2020.

Segons el director de Concert Studio, que considera Alma l’onzena edició de Pedralbes, l’estela del certamen que organitzaven fins ara “continua i no acaba aquí”: “es trasllada”. “Els festivals tenen ànima. L’ànima és a les persones, al talent, a l’interès, a la il·lusió, a la iniciativa, al somriure, a l’educació, a la manera de fer dels que hem fet el Festival Jardins Pedralbes. Allà ens trobarem d’aquí a res, aquest mateix estiu”, ha detallat.

Publicitat

Martín Pérez també ha fet referència a la situació per la qual ha passat el festival les darreres setmanes agraint el suport que ha rebut per part del públic. “Sóc aquí per dir-vos especialment moltes gràcies. Gràcies per aquests deu anys que han estat tan importants a la nostra vida, a la dels meus companys i també una mica a la vida de Barcelona, ​​on hem pogut fer un projecte tan bonic i tan estimat gràcies a tots vosaltres. Però, sobretot, vull donar les gràcies a milers de vosaltres pel suport d’aquests darrers dies”, ha reblat.

El festival mantindrà la barreja de música, restauració i entreteniment per a tots els públics.

<strong>Clipper’s es queda Pedralbes</strong>

El concurs públic per adjudicar l’organització del festival musical al Palau de Pedralbes va recaure en Clipper’s Live, la promotora que va aconseguir la puntuació més alta. S’imposava, així, a les altres tres candidates: Concert Studio –responsable del festival durant les deu edicions de vida-, Big Tourism -més coneguda amb el nom de Doctor Music-, i Proactiv.

Concert Studio va obtenir la puntuació més baixa en termes globals, malgrat que en l’oferta tècnica ha assolit la qualificació més alta de les que hi competien. Amb tot, els 555.000 euros que ha posat sobre la taula han quedat lluny del milió d’euros de Clipper’s.

Clipper’s Live, que ja s’ocupa de l’organització de Cap Roig o del Festival l’Internacional de Música de Cambrils, va obtinirt 31,76 punts en l’oferta tècnica i la màxima puntuació (50 punts) en l’ econòmica, ja que l’oferta s’elevava a 1 milió d’euros. Per tant, en total, la promotora ha sumat 81,76 punts.

L’adjudicatària fins llavors, Concert Estudio, va assolir la puntuació més baixa en termes globals. Amb tot, en l’oferta tècnica va aconseguir la qualificació més alta de les que competien, amb 40,61 punts. La seva oferta econòmica, però, amb un total de 550.000 euros, li va donar només 27,75 punts, de manera que suma 68,36 punts.

El permís d’ocupació tindrà una durada de tres anys (2023, 2024 i 2025), entre el 19 de juny i 2 d’agost.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió