Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Collboni creu que el Mobile pot tenir “més impacte econòmic i més assistents” amb l’ajornament al juny

ACN Barcelona.-El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha valorat positivament l’anunci de GSMA d’ajornar la celebració del Mobile World Congress 2020 del març a finals de […]

Avatar
Agències 23/09/2020

ACN Barcelona.-El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha valorat positivament l’anunci de GSMA d’ajornar la celebració del Mobile World Congress 2020 del març a finals de juny. Collboni veu aquesta decisió com un “reforç en la confiança en la ciutat de Barcelona com a espai firal” i un missatge que dona “certeses”. De fet, ajornar l’esdeveniment al juny té de positius, segons ha dit, que el Mobile “pot tenir més impacte econòmic i més assistents” que al març.

Collboni ha recordat que el Mobile del 2020 ja tenia un nivell d’inscripcions situat en el 78%, però tot i això considera positiu ajornar l’esdeveniment a finals de juny. Es tracta d’una decisió, ha defensat, que va en la direcció que hi hagi “més impacte econòmic” a la ciutat, amb més participants al congrés.El primer tinent d’alcaldia veu en l’anunci de GSMA un “missatge de confiança amb la ciutat a nivell internacional”, i també “de certesa en un moment en què fonamentalment hi ha incertesa”. També ha celebrat que els organitzadors del Mobile vegin Barcelona com el “buc insígnia” del congrés del mòbil, perquè aquest és el sector que “més i millors llocs de treball proporciona” a la capital catalana.Collboni ha recordat que Barcelona ja ha començat a fer activitat firal presencial aquesta setmana amb el saló BizzBarcelona, que a acollit a l’entorn de 7.000 participants. “Barcelona ha estat una de les primeres ciutats europees”, juntament amb Berlin, “que ha aconseguit fer una fira presencial”, ha reblat.GSMA va prendre la decisió d’ajornar el Mobile a finals de juny aquest dimarts, segons Collboni, que ha explicat que han estat en “contacte permanent” amb els organitzadors del certamen.