Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Colau reivindica l’orgull de la Barcelona feminista que no deixarà avançar “ni un mil·límetre” al feixisme

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de BComú, Ada Colau, ha reivindicat aquest dijous des de la plaça del Diamant “l’orgull de la Barcelona feminista”. En un acte públic, ha afirmat que Barcelona no té por i no pensa fer “ni un pas enrere” encara que vingui l’extrema dreta “amb insults masclistes”. “No deixarà avançar ni un mil·límetre el feixisme mai més”, ha afirmat. La cap de files de BComú ha assegurat que vol seguir “obrint camí” perquè, malgrat les polítiques feministes impulsades i els avenços i que la ciutat hagi estat “pionera”, encara hi ha “molt masclisme” als carrers i “racisme institucional”. Per això, Colau ha dit que són “conscients” que cal fer més i ha apuntat que vol posar en marxa més programes i polítiques.

S’ha referit, per exemple, a programes que garanteixin la llibertat sexual de les persones grans LGTBI, un col·lectiu “molt invisibilitzat”, amb millor atenció a la diversitat en habitatges amb serveis per a gent gran o d’altres com la teleassistència. “Vol dir baixar al fang i revisar servei per servei i equipament per equipament, perquè tinguin mirada, protocol pressupostos” amb una mirada feminista i d’orgull de la diversitat. 

Publicitat

Una altra aposta que ha fet és la de situar al centre les dones que treballen a la llar, dones que també estan “invisibilitzades”. Davant d’aquest col·lectiu, ha proposat fer nous programes d’ocupació que ajudin a regularitzar persones migrants.<br />
 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió