Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Colau reclama als candidats que es defineixen sobre la llei d’habitatge: “Que diguin que compliran i que siguin clars”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’alcaldessa i candidata a la reelecció per Barcelona en Comú, Ada Colau, ha reclamat als altres candidats que es defineixin sobre la llei d’habitatge, aprovada pel govern espanyol i que regula els preus dels lloguers. “Que diguin que compliran i que siguin clars. Que ho faran al més aviat possible, amb el màxim esforç i encara que els fons voltor posin querelles”, ha assenyalat Colau en la presentació aquest diumenge de la llista definitiva de Barcelona en Comú per a les municipals. “A nosaltres no ens tremolarà el pols i demano la mateixa claredat als altres candidats”, ha insistit l’alcaldessa, que ha garantit que posarà “tots els recursos” perquè especuladors i fons voltor no s’escapin i compleixin amb la nova normativa.

<strong>”Serem la primera ciutat a aplicar la nova llei d’habitatge”</strong>

Publicitat

“Serem la primera ciutat a aplicar la nova llei d’habitatge amb rapidesa i amb la màxima ambició”, ha volgut deixar clar Colau, que ha agraït els moviments socials que hagin lluitat durant tants anys. “Especialment la PAH i el Sindicat de Llogateres, que porten temps lluitant per l’habitatge com un dret i no com una mercaderia”, ha puntualitzat la candidata de Barcelona en Comú. “L’any 2015 estàvem sols com a institució reclamant la llei d’habitatge i la regulació de lloguers. Hem fet possible un impossible. El PSOE mai hagués aprovat aquesta llei sense la pressió”, ha recalcat Colau. “Per tant, no serem ambigus i farem el màxim esforç per aplicar la llei d’habitatge”, ha insistit la candidata de Barcelona en Comú.

“Farem complir-la perquè cap especulador ni fons voltor s’escapi de la normativa, cap ni un. I les múltiples querelles demostren que saben que ho diem seriosament”, ha conclòs Colau.  

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió