Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Colau nomena Subirats primer tinent d’alcalde a l’espera de formalitzar l’acord amb el PSC

ACN Barcelona.-Janet Sanz serà la segona i Laura Pérez assumirà la terceraL’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha signat els primers decrets del mandat per organitzar el cartipàs municipal a l’espera […]

Avatar
Agències 15/06/2019

ACN Barcelona.-Janet Sanz serà la segona i Laura Pérez assumirà la terceraL’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha signat els primers decrets del mandat per organitzar el cartipàs municipal a l’espera de formalitzar l’acord amb el PSC. Joan Subirats, número dos de Colau, assumirà la primera tinença d’alcaldia i les àrees de Cultura, Educació i Participació. La número tres, Janet Sanz, serà la segona tinent d’alcalde i portarà Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. La tercera serà per a la Laura Pérez, que també assumirà les carteres de Drets Socials i Feminisme i, la quarta, recau en Jordi Martí, que portarà Treball Economia i Planificació Estratègica.

Pel què fa a la resta de delegacions i a l’espera que es formalitzi la coalició entre Barcelona en Comú i els socialistes, Lucía Martín ha estat nomenada regidora d’Habitatge i Rehabilitació; Eloi Badia, Presidència, Aigua, Energia i Mobilitat; Gemma Tarafa, Salut i Diversitat Funcional i Jordi Rabassa, Territori i Districtes. Els decrets també inclouen les regidories de districtes i diversos comissionats com el d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, a mans de Lola López o el de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, per a José Luís Gómez.