Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Colau demana al Govern que defineixi indicadors “clars” per a flexibilitzar restriccions

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dimecres al Govern que defineixi indicadors “clars” que permetin saber en quin moment poden flexibilitzar-se les restriccions. “Ens preocupen els sectors […]

Agències 11/11/2020

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dimecres al Govern que defineixi indicadors “clars” que permetin saber en quin moment poden flexibilitzar-se les restriccions. “Ens preocupen els sectors més afectats”, ha dit Colau referint-se a la restauració, la cultura o l’esport. Per això, ha explicat que el que demanen els sectors i ha traslladat Barcelona a la Generalitat és definir uns paràmetres. És a dir, que a partir de certes xifres sobre la incidència de la covid o la ocupació a les UCI es pugui determinar la represa d’activitats econòmiques. “Seria bo per a tothom, donaria un horitzó i permetria planificar”, ha dit, remarcant que amb l’experiència acumulada el Govern hauria de donar indicadors “clars”.

També ha reclamat més mesures d’acompanyament als sectors afectats i també per als ajuntaments. “És evident que les ajudes han estat insuficients i hi ha comerços en situació límit”, ha conclòs l’alcaldessa preguntada per les restriccions vigents.