Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Colau celebra que el MWC continuï fins al 2024 a Barcelona: “Som una ciutat creativa i resilient i ens en sortirem”

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat aquest dimecres la “bona notícia” que el Mobile World Congress (MWC) hagi allargat un any més, fins al 2024, el seu contracte […]

Avatar
Agències 15/04/2020

ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat aquest dimecres la “bona notícia” que el Mobile World Congress (MWC) hagi allargat un any més, fins al 2024, el seu contracte per celebrar l’esdeveniment a Barcelona i compensar així la cancel·lació d’aquest any. Colau ha dit que “que Barcelona sigui capital científica i tecnològica ens ha d’ajudar a repensar la ciutat enfront dels grans reptes globals”: “Som una ciutat de talent, creativa, resilient, i segur que ens en sortirem”, ha escrit en una piulada.

El tinent d’alcaldia d’Empresa, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ha afirmat que la renovació del MWC a un any més és una “magnífica notícia” perquè “expressa la confiança dels actors internacionals, expositors i inversors en la ciutat”. Collboni ha explicat que Barcelona té “fortalesa” i que per això continuarà funcionant tot i la “hibernació econòmica” que la ciutat “patirà de forma molt intensa”. “Tornarà a haver-hi congressos”, ha garantit el tinent d’alcaldia, que ha explicat que en tots moments, tot i la crisi, s’ha treballat “de manera discreta i intensa” per garantir la continuïtat del MWC.Fira de Barcelona i la GSMA han arribat a un acord per allargar el contracte per celebrar el Mobile World Congress fins al 2024 com a compensació per la cancel·lació de l’edició d’enguany. L’empresa organitzadora del congrés de telefonia mòbil va suspendre l’edició d’aquest any pel risc de coronavirus i a conseqüència de l’allau de cancel·lacions de les empreses participants. El congrés havia de tenir impacte de gairebé 500 milions d’euros en l’economia de Barcelona i hauria generat 14.000 llocs de treball i havia de donar feina a unes 14.100 persones. El MWC de 2021 se celebrarà entre l’1 i el 4 de març.