Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Cellnex tanca la compra de 7.000 emplaçaments de telecomunicacions a Polònia per 800 MEUR

ACN Barcelona.-Cellnex ha tancat aquest dijous la compra de 7.000 emplaçaments de telecomunicacions a Polònia per 800 MEUR, una operació que ja es va anunciar el mes d’octubre passat. Després […]

Agències 01/04/2021

ACN Barcelona.-Cellnex ha tancat aquest dijous la compra de 7.000 emplaçaments de telecomunicacions a Polònia per 800 MEUR, una operació que ja es va anunciar el mes d’octubre passat. Després de rebre el vistiplau de les autoritats de competència, l’empresa controlarà el 60% del grup Play, mentre que el 40% restant seguirà en mans d’Iliad, segons ha informat en un comunicat. En relació amb l’acord, Cellnex ha tancat un contracte de prestació de serveis amb Play per un període de 20 anys, prorrogable per a períodes successius addicionals de deu anys. Per altra banda, el grup polonès té previst invertir 1.300 MEUR fins al 2030 per desplegar fins a 5.000 nous emplaçaments de telecomunicacions.

El tancament d’aquesta operació arriba dos dies després que Cellnex anunciés una ampliació de capital de 7.000 MEUR per finançar la seva estratègia de creixement. A banda de la compra de Play, la companyia ha anunciat les adquisicions de Polkomtel Infrastruktura a Polònia, Hivory a França, la integració de les torres i els emplaçaments de Deutsche Telekom als Països Baixos i el desplegament de noves infraestructures a Itàlia i el Regne Unit a través de CK Hutchison.