Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Cellnex confirma que negocia la compra de torres de telecomunicacions a Hutchison

ACN Barcelona.-La companyia Cellnex ha confirmat aquest dimecres que es troba en “negociacions avançades” amb Hutchison, amb seu a Hong Kong, per a la compra de les torres que el […]

Avatar
Agències 04/11/2020

ACN Barcelona.-La companyia Cellnex ha confirmat aquest dimecres que es troba en “negociacions avançades” amb Hutchison, amb seu a Hong Kong, per a la compra de les torres que el hòlding asiàtic té a Europa. Així ho ha explicat l’empresa dirigida per Tobías Martínez en un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en que també es refereix a la possibilitat d”explorar escenaris de col·laboració estratègica entre ambdues companyies”, entre elles l’adquisició d’aquestes infraestructures, que segons va avançar Bloomberg fa uns dies podrien arribar fins a les 28.500. De moment, les dues parts no han arribat a cap acord vinculant i es remet a futures comunicacions “quan sigui necessari”.

Precisament, aquest dimecres la companyia Cellnex ha comunicat unes pèrdues de 84 milions d’euros fins al mes de setembre pel major efecte de les amortitzacions, un 100% més respecte el mateix període de l’any passat, i de les despeses financeres associades a les darreres adquisicions de l’any passat i aquest. D’acord amb l’empresa, aquesta situació és “coherent amb la fase de creixement que viu Cellnex i espera que els resultats en els propers trimestres la xifra continuï sent negativa. De fet, fins al setembre del 2019, ja va registrar pèrdues per valor de 12 MEUR. Pel que fa els ingressos van pujar un 53%, fins als 1.149 MEUR i l’Ebitda ho ha fet en un 68%, fins als 838 MEUR.