Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Cellnex adquireix 1.500 emplaçaments d’Orange a l’Estat per 260 MEUR

ACN Barcelona.-Cellnex ha assolit un acord amb Orange Espanya per adquirir 1.500 emplaçaments de telecomunicacions per 260 MEUR. En concret, es tracta de torres i antenes localitzades en zones urbanes, […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Barcelona.-Cellnex ha assolit un acord amb Orange Espanya per adquirir 1.500 emplaçaments de telecomunicacions per 260 MEUR. En concret, es tracta de torres i antenes localitzades en zones urbanes, suburbanes i rurals. A més, les dues companyies han signat un contracte inicial de deu anys, extensible a una dècada més i successius períodes d’un any, pel qual Orange seguirà utilitzant els emplaçaments que passarà a operar Cellnex, localitzant en aquests els seus equips de transmissió de senyal de veu i dades. L’empresa de telecomunicacions catalana finançarà aquesta operació amb caixa disponible.

El director global de Negoci de Cellnex Telecom, Àlex Mestre, ha destacat que l’operació “no només reforça la seva posició a l’Estat com a operador independent d’infraestructures de telecomunicacions, sinó que també consolida la relació amb Orange com un dels clients clau”.Amb aquesta operació l’empresa continua els acords d’adquisició d’actius i de companyies que ha portat a terme aquest 2019 que, un cop tancats i desplegats tots els programes associats de construcció de nous emplaçaments , el portaran a ampliar en més de 25.000 l’actual cartera d’actius en els set països europeus en que està present.