Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

CCOO reclama que els tests als centres educatius els facin personal sanitari i no els alumnes

ACN Barcelona.-La Federació d’Educació de CCOO ha reclamat que els tests als centres educatius els facin personal sanitari i no els alumnes. El sindicat ha criticat així el canvi en […]

Agències 04/11/2020

ACN Barcelona.-La Federació d’Educació de CCOO ha reclamat que els tests als centres educatius els facin personal sanitari i no els alumnes. El sindicat ha criticat així el canvi en el protocol a partir de secundària, on Educació vol instaurar el sistema d’automostra per part de l’alumen guiat per un docent. CCOO ha assegurat que això no ha estat pactat amb els agents socials i per això ha reclamat a Educació contractar el personal sanitari necessari i adequat per a la supervisió de les automostres i que pugui respondre “en els casos de possibles complicacions”. Ha rebutjat també que siguin els equips educatius els que hagin de fer “seguiment” dels contactes, per la sobrecàrrega de feina que ja tenen.

CCOO ha acusat Educació d’optar per la “unilateralitat” i ha exigit al Govern “que posi totes les eines possibles per evitar la propagació de la pandèmia”.