Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

CCOO lamenta que el Parlament no ampliï la paga extraordinària al personal de neteja dels centres sanitaris

ACN Barcelona.-CCOO ha lamentat “profundament” la decisió del Parlament de no ampliar la paga extraordinària habilitada per compensar els esforços dels treballadors sanitaris durant la primera onada de covid-19 al […]

Avatar
Agències 23/07/2021

ACN Barcelona.-CCOO ha lamentat “profundament” la decisió del Parlament de no ampliar la paga extraordinària habilitada per compensar els esforços dels treballadors sanitaris durant la primera onada de covid-19 al personal de neteja. La cambra va rebutjar estendre a la resta d’empleats de serveis com la neteja aquesta gratificació aquest dijous, amb els vots contraris d’ERC, Junts i VOX. “Un cop més veiem com els treballs que han estat essencials en la pandèmia són invisibles per unes administracions que tenen una visió clientelar i classista del treball”, assegura el sindicat en un comunicat. CCOO critica especialment la posició dels partits de Govern, a qui han acusat de “manca de voluntat de diàleg”.

El col·lectiu fa temps que reivindica que s’equipari aquesta gratificació. La reivindicació va dur al personal de neteja de centres sanitaris i sociosanitaris de Catalunya a fer una vaga el 30 d’abril d’aquest any. “Ja n’hi ha prou de ser treballadores invisibles per a l’administració. Ja n’hi ha prou de classisme institucional”, ha dit el sindicat.