Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

CCOO denuncia que la plantilla del 061 està desbordada i pateix molta tensió

ACN Barcelona.-CCOO denuncia que la plantilla del 061 està desbordada i pateix molta tensió. En un comunicat, remarca que s’estan rebent moltes consultes sobre desplaçaments a l’exterior, la tornada a […]

Avatar
Agències 30/09/2020

ACN Barcelona.-CCOO denuncia que la plantilla del 061 està desbordada i pateix molta tensió. En un comunicat, remarca que s’estan rebent moltes consultes sobre desplaçaments a l’exterior, la tornada a l’escola i, especialment, sobre com funciona La Meva Salut, ja que el registre genera molts dubtes. En aquest sentit, assegura que el telèfon de suport tècnic de La Meva Salut no funciona mai. Segons el sindicat, en alguns torns s’han arribat a acumular un nombre molt elevat de consultes impossibles d’assumir en un sol dia i que s’han acabat deixant per a l’endemà. A més, CCOO subratlla que Ferrovial ha canviat el personal i l’1 de setembre van entrar molts treballadors sense experiència.

Ferrovial, ha continuat CCOO, va comunicar el 25 d’agost a les persones que havien entrat com a reforç que es prescindiria d’elles a partir del mes següent. Segons el sindicat, la companyia té aquesta pràctica per costum. Mentrestant, portava una setmana formant personal nou per substituir al que fins ara treballava perfectament.La nova plantilla formada va entrar a treballar el dia 1 de setembre, provocant un “col·lapse destacable”, diu CCOO, perquè la meitat del personal administratiu era nou i cada nova contractació havia de rebre una formació pràctica. A això, el sindicat li ha sumat el fet que hi hagi comunicats i protocols constants que s’hagin d’aprendre contínuament, i que només amb la pràctica es pugui fer la feina de manera àgil i eficaç.