Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

CatComú demana a Aragonès que cessi Cambray si no dimiteix

ACN Barcelona – El portaveu de CatComú, Joan Mena, ha demanat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, “que entomi la situació” i cessi el conseller d’Educació, Josep González Cambray, […]

Agències 04/04/2022

ACN Barcelona – El portaveu de CatComú, Joan Mena, ha demanat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, “que entomi la situació” i cessi el conseller d’Educació, Josep González Cambray, si no presenta la seva dimissió. “La comunitat educativa s’ha expressat molt majoritàriament en contra de les polítiques del conseller. No esperem res més que no sigui la seva dimissió”, ha dit en una roda de premsa a la seu del partit. Mena ha assegurat que Cambray “ha tingut temps per reconduir les polítiques” i que no es tracta “només d’un conflicte des del punt de vista educatiu, sinó que s’ha convertit en una crisi de govern”.

Mena ha aprofitat la seva intervenció per tornar a demanar al Govern que abaixi el preu del transport públic un 50% “durant com a mínim tres mesos” i ha plantejat sufragar-ho a través d’un nou impost que gravi els beneficis extraordinaris de les empreses energètiques. “És clau”, ha dit, “que els beneficis obscens tornin a les butxaques de les famílies”. El també diputat al Congrés ha instat el Consell Executiu de demà dimarts a “fer-se seva” aquesta proposta d’En Comú Podem i l’ha emplaçat a decidir si “és al costat de les elèctriques o al costat de les famílies”.