Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Calviño, sobre l’aprovació del Pla de Recuperació: “Em costa entendre que no hagi tingut el suport unànime dels partits”

ACN Brussel·les.-La vicepresidenta econòmica, Nadia Calviño, ha esquivat la polèmica per l’abstenció de Vox en l’aprovació del Pla de Recuperació. “Em costa entendre que no hagi tingut el suport unànime […]

Avatar
Agències 28/01/2021

ACN Brussel·les.-La vicepresidenta econòmica, Nadia Calviño, ha esquivat la polèmica per l’abstenció de Vox en l’aprovació del Pla de Recuperació. “Em costa entendre que no hagi tingut el suport unànime dels partits”, ha dit en una atenció als mitjans a Brussel·les on ha mantingut una sèrie de trobades per discutir la futura reforma de les pensions per poder accedir als fons europeus de recuperació. Calviño no ha volgut confirmar que pretenguin ampliar els anys de càlcul de les pensions com publica aquest dijous El Español citant un document intern. “El que hem enviat és un conjunt d’elements que es treballaran en la taula de diàleg social”, ha assegurat Calviño.

La proposta del govern espanyol parteix de la intenció de “protegir la capacitat de poder adquisitiu” dels pensionistes i també la “sostenibilitat del sistema”, ha explicat Calviño.