Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Calviño diu que cal “corregir algunes qüestions” de les reformes laborals però que “sobretot s’ha de mirar al futur”

ACN Madrid.-La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha defensat que cal “corregir algunes qüestions” de les reformes laborals “del passat” però que “sobretot s’ha […]

Agències 19/05/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha defensat que cal “corregir algunes qüestions” de les reformes laborals “del passat” però que “sobretot s’ha de mirar al futur”. En una xerrada al 43è Congrés de la UGT en el qual ha participat amb la vicepresidenta quarta i ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera; Calviño ha dit que sobretot cal “assegurar-nos de tenir un marc laboral que ens permeti crear llocs de treball de qualitat en els pròxims anys”. Segons la vicepresidenta segona, del que es tracta és de “corregir els desequilibris que s’arrosseguen des de fa dècades”.

“El problema del mercat laboral espanyol no ve d’ara, no ve ni tan sols d’una reforma laboral o una altra. Fa molt temps que Espanya té una taxa d’atur estructural i juvenil molt superior als països europeus i una taxa de temporalitat molt elevada”, ha remarcat.Calviño ha afirmat que Espanya ja està entrant en “una nova fase” i encara la “recuperació” amb la qual cal assegurar un “creixement més sostenible” i “just”. La vicepresidenta ha subratllat que cal “invertir bé” els fons europeus perquè el deute que generin no siguin un “llast” per als joves.