Dissabte, 4 de desembre de 2021 - Edició 1227
La República

Calvet confia que el conflicte per l’Hermitage es resolgui: “Totes les parts volem que el port tingui usos culturals”

ACN Barcelona.-El president del Port de Barcelona, Damià Calvet, confia que el projecte del museu Hermitage s’acabarà resolent malgrat la negativa de l’Ajuntament de Barcelona. “Encara que sembli que estem […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-El president del Port de Barcelona, Damià Calvet, confia que el projecte del museu Hermitage s’acabarà resolent malgrat la negativa de l’Ajuntament de Barcelona. “Encara que sembli que estem a les trinxeres, continuem parlant; totes les parts volem que el port tingui usos culturals”, ha assenyalat aquest dimarts en una entrevista al ‘Cafè d’Idees’ de La 2. Per altra banda, Calvet ha defensat el projecte del Hard Rock a Tarragona i la candidatura Pirineus-Barcelona per acollir els Jocs Olímpics d’hivern l’any 2030, assegurant que hi ha “una majoria social” a favor de les dues iniciatives. Per Calvet, els dos projectes reactivaran l’activitat econòmica del país i permetran disposar de millors infraestructures al territori.

Segons el president del port, acollir els JJOO d’hivern permetria a les estacions d’esquí fer “un salt d’escala” per renovar equipaments i “poder seguir gent un bon ús” de les instal·lacions. Pel que fa al projecte del Hard Rock, Calvet ha assegurat que és possible aixecar-lo sense fer ús de diners públic. A més, ha defensat que no es tracta d’un projecte “fet a la babalà” i ha destacat que aportarà turisme de qualitat.