Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

CaixaBank retira el logo de Bankia d’edificis emblemàtics com les Torre Kio de Madrid

ACN Madrid.-CaixaBank ha començat a retirar aquest cap de setmana els logotips de Bankia dels grans edificis corporatius de l’entitat arran de l’absorció, formalitzada completament aquest divendres. A Madrid, els […]

Avatar
Agències 27/03/2021

ACN Madrid.-CaixaBank ha començat a retirar aquest cap de setmana els logotips de Bankia dels grans edificis corporatius de l’entitat arran de l’absorció, formalitzada completament aquest divendres. A Madrid, els operaris han retirat el logotip de Bankia de l’emblemàtic edifici de les Torres Kio, al Paseo de la Castellana, on hi havia la seu operativa de l’entitat rescatada. Les cares nord i sud de la torre ja tenen adaptada la nova retolació, amb el logotip de l’estrella de CaixaBank, i diumenge finalitzaran els treballs a la cara oest, on a més de l’estrella hi haurà la marca. També hi ha canvis en l’edifici de la seu social de Bankia a València, i en altres edificis corporatius, uns treballs que duraran aproximadament una setmana.

Els treballs de substitució dels logotips a la xarxa d’oficines començaran el 5 d’abril, i seran progressius, amb una durada aproximada de nou setmanes. En una roda de premsa divendres, el conseller delegat de l’entitat, Gonzalo Gortázar, va explicar que la unificació de la marca dels edificis corporatius finalitzarà abans de l’estiu, tot i que ara ja es facin els canvis en les seus més importants perquè ja comptin amb el logotip de l’estrella. Per la seva banda, el nou president de l’entitat, José Ignacio Goirigolzarri, va dir que la xarxa d’oficines lluirà el nou logotip abans del juliol, mentre que els canals digitals dels dos bancs comptaran amb un ‘cobranding’ a partir de l’abril.Banc líderDilluns serà el primer dia que la nova CaixaBank cotitzi a borsa. L’entitat combinada té 623.800 milions d’euros en actius totals a Espanya, el volum més gran del mercat domèstic. El nou banc té prop de 20 milions de clients -10 milions de digitals- i la primera posició en la quota de mercat en dipòsits (24%), crèdits (26%) i estalvi llarg termini (29%), que inclou les assegurances d’estalvi, els fons d’inversió i els plans de pensions.La nova CaixaBank té presència uns 2.200 municipis, i en 299 és l’única entitat amb representació.