Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Caixa d’Enginyers llança un nou fons d’inversió socialment responsable

ACN Barcelona.-Caixa d’Enginyers ha llançat aquest dimarts un nou fons d’inversió socialment responsable vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides 2030. El fons mix, de renta variable […]

Avatar
Agències 09/07/2019

ACN Barcelona.-Caixa d’Enginyers ha llançat aquest dimarts un nou fons d’inversió socialment responsable vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides 2030. El fons mix, de renta variable internacional, està dirigit tant a inversors amb perfil de risc moderat com arriscat, i l’exposició serà com a màxim del 50%, podent estar per sota del 30% a partir del 2028, quan es revisin els objectius 2030. “Aquest nou fons suposa un pas cap endavant en l’estratègia d’Inversió Socialment Responsable de l’Entitat, ja que a més de ser innovador, s’identifica amb els valors de la sostenibilitat, transparència i compromís amb la societat”, ha explicat el Director General de Caixa d’Enginyers Gestió, Xavier Fàbregas.

El fons se centrarà en projectes de companyies que “no només practiquin una gestió responsable, sinó que també siguin innovadores en el seu sector i propiciïn el canvi de l’actual model econòmic cap a un de més sostenible i responsable”, segons Caixa d’Enginyers. Les inversions se centraran, majoritàriament, en tres dels objectius de l’Agenda 2030: l’educació de qualitat; l’aigua i neta i el sanejament; i la indústria, innovació i infraestructures.