Dissabte, 4 de juliol de 2020 - Edició 709
La República

Budó es queixa a Torrent pel canvi “sobtat i sense consens” del ple del Parlament

ACN Barcelona.-La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha enviat una carta al president del Parlament, Roger Torrent, per queixar-se. Torrent va fer un canvi d’última hora aquest passat dilluns […]

Avatar
Agències 12/11/2019

ACN Barcelona.-La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha enviat una carta al president del Parlament, Roger Torrent, per queixar-se. Torrent va fer un canvi d’última hora aquest passat dilluns a la tarda i va avançar l’inici del ple de la cambra, previst per a la tarda d’aquest dimarts, a les 9.00 hores del matí. La modificació fa que el ple coincideixi amb la reunió setmanal del Govern, convocada cada dimarts a les 9.30 hores. I per això, Budó ha volgut protestar per escrit i considerar el canvi una mala decisió que s’hauria d’haver “consultat” i “consensuat” prèviament amb el Consell Executiu.

“Aquest canvi en l’horari de la celebració del ple, que inclou el debat i votacions de diferents iniciatives, afectarà al dret com a diputats de la cambra de dos membres de govern que ostenten aquesta condició, degut a la seva coincidència amb el desenvolupament de la sessió ordinària de la reunió de govern i farà impossible que els membres del Govern puguin assistir al desenvolupament del ple del matí”, explica Budó a la seva carta, enviada a primera hora d’aquest dimarts. Així, la consellera ha considerat també que “decisions com aquesta s’haurien d’haver comunicat amb prou antelació per evitar aquesta situació incòmode per ambdues institucions”.

Relacionats