Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Bou reclama que la Guàrdia Urbana porti pistoles Taser i una brigada especial del cos amb armes llargues

ACN Barcelona.-El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha reclamat que s’apliqui un pla preventiu de seguretat específic per als mesos d’estiu. Entre les mesures que proposa, […]

Avatar
Agències 02/07/2019

ACN Barcelona.-El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha reclamat que s’apliqui un pla preventiu de seguretat específic per als mesos d’estiu. Entre les mesures que proposa, hi ha que la Guàrdia Urbana porti pistoles Taser, instal·lar càmeres de videovigilància en els “punts negres” de més conflictivitat de la ciutat per “dissuadir els delinqüents” i crear una brigada especial de la Guàrdia Urbana amb uniformes propis, vehicles especials i armes llargues que actuï “en casos de màxima urgència, com ocupacions il·legals, conflictes al carrer o el top manta”. La quarta mesura proposada per Bou és que el cos tingui un millor desplegament per la ciutat, per exemple, establint punts fixes a diferents zones o desplegant dispositius especials a les nits.

A més, Bou ha considerat que l’alcaldessa, Ada Colau, està “inhabilitada per seguir sent la màxima responsable de seguretat” durant aquest mandat i ha reclamat que sigui un regidor qui s’encarregui de la matèria. “Colau confon tolerància amb debilitat. Tenim un Ajuntament que no vol exercir la seva responsabilitat de garantir la seguretat i això converteix Barcelona en el paradís per a carteristes i lladres”, ha dit Bou.