Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Bou promet que enderrocarà Can Vies si guanya l’alcaldia de Barcelona

ACN Barcelona.-El candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha promès aquest dissabte que enderrocarà el centre social ocupat de Can Vies si guanya l’alcaldia. Després de visitar […]

Avatar
Agències 06/04/2019

ACN Barcelona.-El candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha promès aquest dissabte que enderrocarà el centre social ocupat de Can Vies si guanya l’alcaldia. Després de visitar la mostra de comerç de primavera del barri de Sants, Bou ha afirmat que l’edifici no va ser derruït l’any 2014 perquè es va assentar “un principi clar de violència” i l’Ajuntament va cedir “al xantatge dels violents”. Per això, segons el candidat del PP, “els okupes són els propietaris de l’edifici amb el suport de l’alcaldessa Colau”, a qui ha acusat de “no haver fet res per solucionar aquest problema”, malgrat “les queixes dels veïns que estan farts de la seva inacció”.

Per a Bou, és “necessari i urgent” que es faci una revisió de l’estructura de l’edifici de Can Vies, així com de les instal·lacions elèctriques, perquè considera que la seva “precarietat” i “situació penosa” suposa “un perill” per a tots els veïns. En aquest sentit, el candidat del PP ha assegurat que el següent pas serà desallotjar l’edifici i enderrocar-lo per facilitar la construcció de la rampa d’accés al passeig d’Antoni Capmany. Segons informa el PP en un comunicat, durant la visita al barri de Sants, un grup de persones de Can Vies han increpat Bou. Uns fets que aquest ha lamentat afirmant que “aquesta és la democràcia d’alguns intolerants, aquells que afirmen a cop d’insult que els carrers són seus, quan els carrers són de tots”.