Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Borràs es reuneix amb el ministre d’Indústria d’Alta Tecnologia d’Armènia

ACN Barcelona.-La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, s’ha reunit amb el ministre d’Indústria d’Alta Tecnologia d’Armènia, Hayk Chobanyan, aquest dijous al matí. Durant la reunió, la presidenta ha […]

Avatar
Agències 01/07/2021

ACN Barcelona.-La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, s’ha reunit amb el ministre d’Indústria d’Alta Tecnologia d’Armènia, Hayk Chobanyan, aquest dijous al matí. Durant la reunió, la presidenta ha traslladat al ministre armeni “la complicada situació política que viu Catalunya”. Per la seva part, el ministre armeni ha agraït el suport que el país i la comunitat armènia han rebut per part del Parlament de Catalunya. Per aquest motiu, ambdós dirigents s’han emplaçat a seguir estrenyent els lligams d’amistat i fomentar el suport i la col·laboració entre ambdós països.

Així mateix, la presidenta i el ministre han conversat sobre les possibilitats que ofereix la revolució digital com a motor de desenvolupament econòmic, de progrés social i cohesió territorial, amb motiu de la celebració del Mobile World Congress a la capital catalana.L’octubre de 2020 el Parlament català va condemnar els atacs de l’Azerbaidjan amb el suport de Turquia contra la República de l’Alt Karabakh, de majoria armènia i va rebutjar el recurs a la violència per modificar l’statu quo de la regió.