Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Borràs crida els ciutadans a combatre el “desànim i la desafecció” i demana que vagin a votar

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha instat els ciutadans a combatre el “desànim i la desafecció” utilitzant el dret a vot, un dret, ha afegit, que ha costat “tant d’aconseguir”. “Encoratjo tothom que estigui enfadat i que estigui desanimat que justament tingui memòria i vagi a les urnes”, ha afegit la presidenta de Junts després d’acudir al seu col·legi electoral. Borràs ha assegurat que espera una alta participació i ha comentat que ha votat perquè “hi hagi un canvi a la ciutat de Barcelona”. Per la seva banda, el secretari general de Junts, Jordi Turull, també ha posat l’accent en la “importància” d’acudir a les urnes. “Un vot pot decantar moltes coses per als propers quatre anys a cada un dels pobles”, ha dit.

“És evident que el què ha passat en els darrers temps ha pogut generar desànim, fatiga i molta indignació. Precisament perquè hi ha gent que es dedica a intentar desanimar per després dir que els resultats electorals confirmen que la gent ja no està pel que està, cal combatre el desànim i la desafecció i utilitzar els drets”, ha insistit en declaracions als mitjans després d’acudir al seu col·legi electoral.

Publicitat

“Estem vivint una retallada de drets fonamentals”, ha afegit Borràs, que no ha volgut fer pronòstics i ha restat importància a les enquestes.

Pel que fa el secretari general de Junts, Jordi Turull, també ha fet una crida a la participació i ha assenyalat que “tots els pobles, de manera conjunta, poden decidir moltes coses per a Catalunya”. “Per això és tan important anar a votar, dir-hi la teva, qualsevol vot és respectable però pensant això: en el teu municipi i en Catalunya”, ha finalitzat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió